25 mei 2019 Stehmann Cup: Jeugd en Marathon!

Het prachtige Tom Dumoulin Bike Park in Sittard zal op zaterdag 25 mei in het teken staan van inline skating: we organiseren er op die dag de vierde wedstrijd in de Stehmann Cup - de wedstrijdcyclus die in het zuiden wordt georganiseerd voor inline-skaters. In de ochtend rijden de jonge rijders hun snelle en intensieve ritten. Op het programma altijd een 100 meter sprint (individueel) en een langere afstand (300 meter) individueel. In de derde rit sta je met een aantal medeskaters op de baan en probeer je zo goed mogelijk voor de dag te komen. In de middag betreden de matadoren van de langere afstand het asfalt: we rijden een 42kilometer wedstrijd op deze prachtige baan!

Nieuws: de inschrijving voor de MARATHON staat vanaf NU open! Ga naar http://inschrijven.schaatsen.nl en schrijf je in (lukt dat niet? op http://www.limburgseschaatsvrienden.nl/marathon lukt 't zeker!).
Voor de inschrijving in de jeugdwedstrijden ga je ook naar http://inschrijven.schaatsen.nl.

Wil je meer rendement van je trip naar het zuiden? TIP van ons: boek een overnachting en maak er een mooi en sportief weekend van. Als klap op de vuurpijl organiseren de Limburgse Schaatsvrienden een mooie toertocht voor IEDEREEN die mee wil doen. Een vlakke skeelertocht langs prachtige plekjes over een verkeersluw parcours! Of neem je fiets mee - wij bezorgen je een schitterende GPS-route met bekende en onbekende stukjes Limburgs Heuvelland - 't is toch de streek waarop we zelf stiekem verliefd zijn! Een overnachting boek je bijvoorbeeld bij Watersley Sports and Talent Park in Sittard: https://watersley.nl/en/boek-nu

De jeugdwedstrijden worden verreden op parcours 6 - lengte van de ovaal is 630 meter.
De marathon wordt verreden op parcours 17 - parcourslengte is 2045 meter.