Over Limburgse Schaatsvrienden

Limburgse Schaatsvrienden is dé schaatsvereniging voor Zuid- en Midden-Limburg! We zijn een vereniging waar iedereen zich thuis voelt, van jong tot oud en van recreanten tot wedstrijdrijders. In de winter schaatsen we binnen in de ijshal en buiten op de 400-meter buitenbaan in Geleen. In de zomer skaten we op de inlineskatebaan in Beek en geven we schaatszomertrainingen nabij Geleen en op de Brunssummerheide. We bieden trainingen en activiteiten aan voor elk niveau, zodat je in goede conditie en optimaal in balans kunt schaatsen en skaten.

Lees meer

Sven Kramer Academy (SKA)

De Sven Kramer Academy Geleen verzorgt tijdens het schaatsseizoen schaatslessen samen met Limburgse Schaatsvrienden. De schaatslessen zijn voor beginnende jeugd en worden gegeven op de binnenbaan van Glanerbrook.

Lees meer

Nieuws

Een ochtend vol plezier op het ijs!

Vrijdag 5 april

Op 6 maart 2024 beleefden we een fantastische ochtend op het ijs met de leerlingen van groep 7 en 8 van basisschool Jenaplan de Vlieger uit Sittard tijdens het schoolschaatsen. Vanuit ons jeugdlid Reva was de vraag gekomen of met haar klas de eerste keer schoolschaatsen kon worden uitgetest. Zo gezegd zo gedaan. Het was een evenement in de ijshal van sportcomplex Glanerbrook in Geleen vol gegiechel, vallen en opstaan, oefeningen, spelletjes en natuurlijk veel schaatsplezier!

Lees meer

Schaatsclinic in Tilburg

Vrijdag 5 april

Op 22 maart was echt de laatste keer schaatsen in dit seizoen. Speciaal voor mensen die niet zo goed kunnen schaatsen of mensen van andere schaatsclubs was er een schaatsclinic in Tilburg op de Ireen Wüst schaatsbaan. Wij waren ook uitgenodigd met de Limburgse Schaatsvrienden en Cas, Naomy en Reva gingen samen met trainers Carin en Paul nog één keertje op pad.

Lees meer
Toon al het nieuws

Agenda

Donderdag 18 april
18:30 – 19:30

Afname skatepaspoort

18:30 – 19:30

Proefles Inlineskate JEUGD 18-4-2024

19:30 – 20:30

Proefles inlineskate VOLWASSENEN 18-4-2024

Donderdag 25 april
18:30 – 19:30

Proefles Inlineskate JEUGD 25-4-2024

19:30 – 20:30

Proefles inlineskate VOLWASSENEN 25-4-2024

Toon volledige agenda