Groet van de zomertraining Daniken

Hallo sportievelingen,

hierbij een groet van de dinsdag Daniken trainingsgroep. Al zeggen we het zelf, we zijn goed bezig! Het weer is ons tot nu toe zeer gunstig geweest, veel zon en mooie avonden en pas een enkele keer (ook) nat van de regen. De andere nattigheid van natuurlijk van het zweet dat de trainers Bart en Editha ons elke keer weer gunnen.  We zijn dus goed bezig om conditie vast te houden – op te bouwen, techniek bij te schaven en kracht in de benen te brengen. Waarvoor een zomertraining wel niet goed is. We zijn met een gezellige groep van alle leeftijden, ruimte is er nog altijd en instappen kan wanneer je het leuk lijkt mee te doen. Ook binnen de 2 groepen is aandacht voor de niveau verschillen, niets houdt je tegen om aan te sluiten!

Verder kan er op de donderdagen aangesloten worden bij de skeelergroep op de skeelerbaan De Haamen in Beek. Al met al een mogelijkheden genoeg om met elkaar zomers gezellig maar zeker ook sportief bezig te zijn!

Iedere dinsdag: Parkeerplaats Danikerbos Geleen, 2 trainingsgroepen
Iedere donderdag: Skeelerbaan De Haamen Beek, minimaal 2 trainingsgroepen

Hartelijke groet, namens de Daniken trainingsgroep,

Bart

PS. Tussen half juli en half augustus zijn er officieel geen trainingen i.v.m. de vakanties. Ga wel gewoon lekker trainen op de vaste tijden, vaak vormen er zich vanzelf groepjes en is een trainer beschikbaar dan geeft hij ook de training.