Langzaam maar zeker...

Langzaam maar zeker gaan we richting het einde van de zomer. Een zomer die goed benut wordt, we zien dat er veel gefietst wordt, hardgelopen en geskate. Sommigen van ons moeten even een pas op de plaats maken. Nieuwe ijzers aangeschaft en ook de clubkleding kan weer besteld worden. Weissensee-gangers hebben de hotelreserveringen rond!

Op "Game of Thrones" - achtige wijze zou je bijna zeggen: "WINTER IS COMING". En natuurlijk komt die winter, waar we ons allemaal op verheugen. Om in te kunnen spelen op de trainingen, wedstrijden en activiteiten zullen we zo snel mogelijk de clubagenda gaan vullen. De belangrijkste datums volgen hier:

IJsgewenning in de ijshal voor alle leden:
-    Maandag 18 en 25 september van 20.45 tot 21.45 uur
-    Zaterdag 30 september van 9.00 tot 10.30 uur (zaterdag 23 september geen ijsgewenning, omdat Laco het ijs aan anderen heeft verhuurd).

Start lessen in de ijshal:
-    Maandag 2 oktober van 20.45 tot 21.45 uur
-    Zaterdag 7 oktober van 9.00 tot 10.30 uur

Jeugdleden die een abonnement afnemen voor de 400 m ijsbaan mogen op zaterdagochtend van 9.00 tot 10.30 uur gebruik maken van de ijshal totdat de 400 m ijsbaan wordt geopend, mits de reguliere cursisten niet worden gehinderd; aanwijzingen van de trainers opvolgen!
Volwassen leden die een abonnement afnemen voor de 400 m ijsbaan mogen op maandagavond van 20.45 tot 21.45 uur gebruik maken van de ijshal totdat de 400 m ijsbaan wordt geopend, mits de reguliere cursisten niet worden gehinderd; aanwijzingen van de trainers opvolgen!
Zodra bekend is wanneer de 400 m ijsbaan opengaat, ontvangen jullie een bericht.

Er zullen geen lesmomenten vervallen. We zijn verheugd aan te mogen kondigen dat de woensdagavond voor onze leden behouden blijft als schaatsavond.

Zoals hierboven al genoemd: een volledig overzicht volgt snel!