Zomertraining

Aan het einde van het schaatsseizoen pikken de trainers na een korte rustperiode de draad weer op met de zomer trainingen. De basis voor een mooi opvolgend winterseizoen wordt hier gevormd.

Conditie- en skeeler training:
Ook dit jaar zijn er dus weer conditie en skeelertrainingen voor verschillende doelgroepen tot half oktober.
Iedereen is welkom om zijn conditie op peil te houden, ook als jij je nu nog niet actief met conditie of skeeler training bezighoudt.


Het trainingsprogramma:
Dinsdag conditie training voor alle groepen op de locatie Danikerbos Ten Eysden 1 6164JL in Geleen (verzamelen op de parkeerplaats).
Donderdag skeeler training voor alle groepen op sportpark De Haemen De Haamen 1 6191HV in Beek
Aanmeldingen voor de zomertraining graag per mail indienen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gelieve de kosten voor de zomertraining over te boeken op bankrekeningnr: IBAN: NL36INGB0006494977 (BIC: INGBNL2A) t.n.v. Schaatsvereniging Limburgse Schaatsvrienden
Denk bij de skeelertrainingen om de benodigde valbescherming mee te nemen.
Hou de website in de gaten voor de laatste info over de trainingen.

 

Inline skating.
Behalve de trainingen op de skeelerbaan in Beek worden er regelmatig door diverse leden spontaan inline-skate tochten gereden rijden op locaties in Sittard, Geleen, Maastricht. Omdat die tochten over de openbare weg gereden worden is skatevaardigheid een must! Ook nemen we geregeld deel aan geronommeerde tochten in Nederland en in het buitenland!
Meer weten over die inline-skate tochten? Neem even contact op met Erwin Kerstges, Erwin Claassens of George Scheltus als je meer daarover wilt weten!