't Was een top-verenigingsdag 2017!

Wat hadden we geluk met de mooie omstandigheden. Na een week vol regen en op een dag waarop slechte weersomstandigheden voorspeld waren kregen we niet veel aanmeldingen binnen voor de Verenigingsdag 2017. Toch lieten we de dag, in afgeslankte vorm doorgaan. Op de dag zelf stonden er 14 fietsers klaar en twee wandelaars. Tijdens de rit sloten nog enkele leden aan en in totaal waren we bij de pauzeplek met 20 Limburgse Schaatsvrienden! Geen slechte opkomst, in aanmerking nemend dat we laat waren met de communicatie en dat het weer de hele week erg dreigend was.

Toch: de rit werd aangevangen met wat bewolking, maar voornamelijk zon. Later in de middag was het zonnepercentage wat kleiner, maar we zijn gespaard gebleven van regen en ander ongein. Bij een mooie rit werd veel gekletst en gelachen - precies wat de bedoeling was van deze dag. Van Susteren via Belgiƫ naar Echt. Onze kwartiermaakster in Echt, onze eigen Marianne Waelpoel overlegde met de uitbaatster van 't Genot, en die bakte even twee taarten zodat we een stukje bij de koffie konden eten - heerlijke Italiaanse Pruimen en een voortreffelijke chocoladetaart. En dan ging 't weer terug, vanuit Echt via Duitsland weer terug naar Susteren. Mooie route, geen ongelukken, geen pech - een topdag!

Bedankt iedereen die mee heeft geholpen aan het organiseren van deze dag. De foto's werden gemaakt door Marco Rietveld, en die kun je zien als je hier klikt!